Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioriterar

Folk ska hit, hit till den eviga fritidsgården.
De taggar till och ska dricka och Vara galna hela natten.
Hade bytt ut dom alla för att få sova brevid dig.

Hade kunnat vara ledig och sova ut i två dagar.
Hade behövt det.
Men istället åkte jag över halva landet för att få träffa dig i 14 timmar.
Det behövde jag mer.

Hade kunnat gå upp imorse.
Hade kunnat komma i tid till jobbet.
Men istället ligger jag hellre kvar i sängen och pratar i telefon.
För på andra änden linjen sitter du.
Du med din underbara röst som får mig rysa av välbehag varje gång.
Du med ditt fantastiska skratt som lyser upp dagen för mig.

Borde vara olagligt att va perfekt.






Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-23 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens