Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningstankar

I fjärran svinner mörkret bort
solen vaknar sakta
månen smet runt hörnet nyss
vindens sätt att vakta

molnen framträder mera klart
naturen vaknar sent omsider
träden gnuggar sömn ur grenen
nu stundas ljusa tider

Snart skiner sol på land och hav
och fåglars kvitter ljuder
det riktigt hörs hur allt blir bra
glädjen riktigt sjuder

värmen stiger så högt så högt
gräset sjunger en sommarsång
det blir en dag på stranden
i doft av solvarm tång

så får det bli






Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-24 08:43



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Trösterikt!
En sketen vinte går ju fort (typ)
Snart är det sjöväder igen :)
Jättefin, stämningsfull text med vackra rim!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter