Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild lånad från Google


Bränt alla broar.......

Jag har bränt alla broar
Stängt varje dörr
Jag har lossat alla knutar
Nu finns ingen väg tillbaka

Jag har stängt alla sinnen
För ekot från igår
Förträngt alla minnen
Som fogar sår på sår

Längtan är min drivkraft
Frihet är mitt mål
Jag lyfter mina vingar
Och hoppas att de bär

Jag har öppnat min hand
Låtit tvekan fara
Kapat alla trossar
Som band mig vid igår

Ögat har öppnats
Av framtidens ljus
Örat blir lyhört
För lockande ljud

Världen varar väl
För evigt

Mitt liv är blott
En enda sekund




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 464 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-10-24 12:11



Bookmark and Share


  Liselotte Fluhr
Just nu är jag mer än tacksam för dessa ord, beskrivande väl över att just lämna
2015-01-19

  axveronika
vilken styrka
2014-10-27

  Angel of love
Mycket fint och en känsla av sorg kommer över en.
2014-10-27

    ej medlem längre
Fantastisk
2014-10-27

    prima donna
Så fint formulerat. Vackert flyter texten. Känner luften mot kinden
2014-10-26

  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
ser friheten

den vackra
inre

breda ut sina regnbågsvingar
2014-10-25

  Maj-Lis VIP
Ja, vår tid är nästan obefintlig
2014-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart skriftat om det förflutna och framtidens hopp!
2014-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Friheten ligger där framför...härligt...
2014-10-24

  Lars Hedlin
Mycket bra insikter i denna text!
2014-10-24

  gunnnar nylund VIP
Bra beskrivet, med blicken hoppfullt
riktad mot framtiden! Applåd vetja!
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande budskap i texten!
2014-10-24

  Stefan Albrektsson
Med det perspektivet får man ju perspektiv!! Plötsligt blir det viktiga viktigt och oviktigt blir som en rök som förgås. Fint!
2014-10-24

  louisegirl
Så tänkvärt och vackert poetat
2014-10-24

    ej medlem längre
Fint och lite vemodigt.
Tänk sån ofantligt liten tid vi går här på jorden egentligen! Svindlande tankar.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan