Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet.....

Ödet sände dig
I min väg
Slog ner allt motstånd
Och rensade luften

Ödet beredde där
En plats i solen
Skänkte oss
Två stridiga viljor

Ödet faller utan tanke
På bristande knoppar

Vissnande ros
Men även
På nattsvarta själar

Ödet räckte mig
En fast och rådig hand
Men kraften drog
En sista suck

Ödet är bräckligt ibland




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 329 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-24 12:21



Bookmark and Share


    Christina Lerström
vacker och berörande text.....ödet kan vara det mest ljuvliga och samtidigt svårt
2014-11-08

    prima donna
Att ha kraften att ta den utsträckta handen ödet ger är inte alltid lätt
2014-10-26

  Connie
En fantastisk bra text! Ödets lotter faller olika, svårt när man inte ens kommer med i dragningen!

2014-10-26

  Lars Hedlin
Så bra i skrift och känsla!
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Texten börjar ljust men slutar mörkt!
Tänkvärt.
2014-10-24

    ej medlem längre
Ja ödet är bräckligt ibland, fint skrivet.
2014-10-24

  louisegirl
Berörande vackert..
2014-10-24

    ej medlem längre
En text som berör.
2014-10-24

    ej medlem längre
Vackert. Det kändes hoppfullt till en början, men sedan vände ödet?
Ödet kan vara mycket bräckligt.
Fin text hur som helst.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan