Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är och visst vet du det redan, låt oss ramla in i





Afrodite. Språklöshet

Går i runda spår




Samtidigt är nya färger

Starkare. Muskulösa byggnader

Av mig


Dig.



Vi har levt

Uppnått och förlorat

Livet



Vi vet livet så som du talar om

Ghandi när han förklarar om

Allt som byggs och raseras


Vackert och sorgligt om vartannat

Yin och yang jag säger det igen


Yin och yang. Tänk på det





Två dragningskrafter
Poler


Hela världen


Vinden med löven som ändrar färg

Och tillbaka igen


Död och liv.


Mellan polerna

Energier

Kärleken,



Glöm bort allt

Och lev mellan.



Lev för det du lever för




(Jag älskar)





Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-24 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning