Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stycka kött

vissa människor tycker om
att få andra människor att lida
jag är inte sån
jag gör bara vad jag måste
inget mer
innan jag styckar
en filébit hit, en kotlettrad dit...




Fri vers av Svarte Petter
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-24 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kom att tänka
på Hannibal Lecter.
Får rysningar.
2016-01-28

  DominiQueen
Även en styckmördare kan bli blasé ;-) haha
2015-07-23

  Tess74
hahahahahahhaaaaannibal!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter