Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vårt hjärtas rum kan ingen skada dig



att ett andetag
kan vara en evighet
eller ett ingenting
och att en dag kan förändra
en människa till tomhet
och någon går bort
från oss i livet
för att födas om
och bäras upp
i vårt hjärtas rum
av minnen
saknad
och kärlek
där ett andetag
kan vara en evighet
och aldrig ett ingenting
i vårt hjärtas rum
av minnen
saknad
och kärlek
finns du för evigt
och ingen kan skada dig där





Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-08 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek