Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hellre dålig karaktär än ingen karaktär? Vet inte.


Remember



Kyrkklockor slog

Som yxhugg i nacken

Du var ingen vacker syn

Tack ändå för att du bestänkte min näthinna med färg

Färgstarka svin är inte alltid rosa




Fri vers (Fri form) av Tidsljus
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-25 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var vass
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus