Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min närmaste vän


Du står mig så nära
min goaste vän du är min kära

Finns du ej i min ficka kan
jag av vrede någon stackare börja kicka

Illa luktar du men det är det värt
ty jag håller dig min rara vän så kärt

Efter maten jag efter dig trånar
struntar helt i om andra mig hånar

Andra tycker att jag dig ska kasta
det kommer aldrig ske, därmed basta

Ack, du kära snus
du ger mig ett sådant fantastiskt rus




Fri vers av marjasara
Läst 828 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-04 16:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad? Och du älskar inte honom mer?
Nånting har hänt 10-poängaren.
Ni har helt enkelt blivit främlingar.
"Det kommer aldrig ske därmed basta"
"Rus"
Det handlar inte om snus,
Jag förstår precis vad du menar..
Släpp honom inte!!Ta en kväll för bara
er två nu i morgon Lördag
Ge honom en chans!
Han älskar dej!!
Kärleken tror allt hoppas allt uthärdar allt
uthärdar allt. Kämpa!
Danne:O)
2006-09-02

  Stefan Ek
hehe... mer snus åt folket :D
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara