Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Jag känner ingenting
Och jag har slutat
komma ihåg

Men dagar är bara
ögonblick omvandlade
till timmar

Och är det rätt
eller är det fel
är det här jag hör hemma

Jag hör inte ett ljud
tysta ansikten i marken

tyska skrik
men jag vägrar lyssna

om det finns ett helvete
är det så här det känns
önskar det var en dröm
men nej

Så jag vandrar i mörkret
i mörkret
i mörkret
där jag känner
mig så så
ensam

rädda mig från detta
obarmhärtiga mörker
för varje dag som går
påminner det mer
om hem




Fri vers av Spagghetin
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-26 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagghetin
Spagghetin