Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askträd









Jag blev en fågel
och du blev en hund

Och bergen blev ett träd

Och bladen hennes värld
och världen blev ett träd
och trädet blev en fågel

och du blev jag
och hon blev jag
och jag blev jag när
du blev jag

och ni blev vi
vi som var vi
blev ni
och vi

årtalen de är skrivna
i den tid




Prosa av Lars Gullberg
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-26 01:16



Bookmark and Share


  Nanna X
ja hur allting finns i allt, kan förvandlas på ett ögonblick... magisk och självklar text!
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg