Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett fantastiskt minne som levt med mig under hösten


Bara nästan

Jag saknar dig men du var aldrig min
bara nästan
vi snuddade vid
kärleken

Vi var nära
vi kände det
båda två
men nu lever det i de förflutna

Jag saknar sommaren
det var då allting var
perfekt
Det var vi

Att förlora något som aldrig varit mitt
jag gråter
Inte första gången
Det händer ofta

Det vi hade var äkta
Jag kände det
Speciellt
Glamouröst




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 521 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-26 10:26



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Känner igen mig snyggt beskrivet
kärlek kommer och går
det gäller att fånga den när man kan
2014-11-01

  Proton
Kärleken är underbar, men flyktig. Vackert skrivet om kärlekens ambivalens.
2014-10-30

    Bo Malte
fint...
2014-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör själ och hjärta!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE