Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriet

allt jag skriver blir skitskitskit
och frustrationen växer
till oproportionerlig storlek
somliga känslor är bortom alla ord




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-26 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere