Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord dör inte


Utbrott


ord slungas
ljud spräcker
bräckligt skal

luft vibrerar
ögon glöder

stoppa orden!

vänd bort!

ord dör inte
de omvandlas
till närhet eller avstånd
mellan människor

ord som absorberas
sätter spår...

EW




Fri vers av ew
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-10-27 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ew