Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
istf antologibidrag


kask

 

ett handtag att greppa
till vänster för de vänsterhänta
resten till höger

så klokt anordnat

med passande motiv på var sida om koppen

sörplandet är samma

svart kaffe
ibland med mjölk
socker

samma koffein

irländsk kask
på Hilton i Jakarta
och på Söder




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-27 11:55



Bookmark and Share


  Nanna X
det var väl ett utmärkt antologibidrag? visar att bra idéer ofta uppstår på olika världen, ibland t o m samtidigt. och oj vad sugen man blev på en Irish Coffee... lite längre framåt dan kanske...
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch