Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett låneföretag som går ut med detta budskap i sin reklam. Lån ges till skyhöga räntor.


Hej! Behöver du ett lån?

Hej!

Behöver du ett lån?

Nej Tack!

Det ni erbjuder

är inte ett lån.

Det ni utsätter mej för;

är helt enkelt ett rån;

-i högsta "pocent"!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-27 17:21



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ett? Det kommer ju "omvända tiggarbrev" från vartenda kreditföretag varje vecka! De skulle inte få sticka ut och truga på folk sitt ocker när de inte är efterfrågade! väldigt oseriösa affärsmetoder!
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Precis!
De som nappar är de som redan har dålig ekonomi.
2014-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra skrivet!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP