Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockupation Haiku



Kylan tar över

Hänsynslös ockupation

lamslår naturen




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-28 08:06



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin haiku, duskriver
så fint!
2014-11-27

  ingenmening
Hoppas att det vänder snart. Jag vill snart läsa en haiku skriven av dig som belyser det omvända. När kylan släpper och ockupationen är över.
2014-11-17

    ej medlem längre
Ja, kylan är det svåraste med vintern, kommer mig inte för att gå ut å gå...
2014-10-31

  Nina.K
Helt underbar!! Du skriver så bra!!! Kram!
2014-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fast bara för en tid...sedan blir det andra bullar...:-)
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP