Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minut för minut...



Minut för minut i livet som går
Varje droppe av sand i tidens bägare rinner ned
i en strilande virvel står tiden aldrig still
i varje andetag en vindpust tycks dröja

I en öken utan tårar
bara sand så långt ögat når
I ett blickfång genom livet
i månskärans sken
En avbild i sanden
varje korn har sin plats
i en dyn av dessa korn livets palats sakta byggs

En byggplats i universum rymmer allt
Livets hela spektakel vilar där
I skuggan under palmblaadens bredd vilar skuggan brevid solljuset i själens gryning
I stort och smått vandrar vi på själens vingar
Utan kraft i vingarnas slag färden stillas av

Utav kraft i från ett växande hjärta flyger vi lätt genom själens korridorer till friare vidder

I en frihet likt öknens sandkorn böljar vi fram
skapar nya föränderliga dyner i framtidens gemak

Med en lätthet som i varje korn vår färd skall då bli
Svävande nyskapande färd väver nya vingar till vår själ

I framtiden träder vi in vingslag för vingslag
Sakta bär färden vidare med oss in i framtiden




Fri vers av Anira
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira