Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oupptäckt





I luften blänker pärlor.
I håret regndroppar.

i texten sjunger orden rymden
i ett förstoringsglas

Han går och går.

Björkarna invid vajar
och låter som hyssjande väsen




Prosa av Lars Gullberg
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-07 12:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Litet som i en bok.
Bara ingen jag har läst.
Läste dock, som törstigt.
2017-10-07

  Nanna X
Spännande, ensamt, mystiskt. Har du läst Hohaj av Elisabeth Rynell? Du fångar en liknande stämning.
2017-10-07

  Lovisa Lindbom
Så vacker text! Jag njuter av att läsa...Både berättande och poetiskt.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg