Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Mobilen ringer, jag klickar samtalet, orkar inte prata i kväll...

Det var mormor som ringde, efter några ringningar svarade jag ändå, hon var glad och lycklig, hade äntligen köpt en egen bil efter tre års längtan.

Helt plötsligt förflyttas jag till sjukhuset. Mormor ligger under operation.
Vad är det som händer? Allt gick så fort. Kommer hon att överleva?

Tomheten sprider sig genom kroppen, tårarna rinner och det värker i bröstet.
Ännu vet jag inget.

Snälla mormor, vakna.

Du får inte försvinna, inte redan.
Finns så mycket jag vill berätta för dig.
Skulle göra vad som helst för att få se dig skratta, höra din röst och få en kram av dig.

Snälla mormor, vakna snart.




Fri vers av Isabelle20
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 16:55



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Smärtsamt, tragiskt och sorgligt.

Nu vet jag ju inte vad som hänt. Men jag hoppas hon vaknar snart!
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle20