Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jättegärna

Jättegärna

önskar jag

att

jag hade

en

jättehjärna




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-29 18:08



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
fick mig på bra humör
2014-11-02

    prima donna
det hade blivit tungt...men hellre från en jätte än från en reptil :)
2014-11-02

  Ingrid Trolle
Ja, jättegärna men det
är vindlingarna det
kommer an på :)
2014-10-29

  Åsa Njunjes
Fick mig att le i sin/min enkelhet.
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP