Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärdens Sargasso

I Röda Korsets second hand-butik flyter välfärdens överflödande vrakgods upp.

Varor, personal och kunder är lite vinddrivna.

Drivved på Livets Ocean.

Precis som drivved har allt fått en patina av år och kultur.

Allt har slipats av vind, vågor och årens nötning; och fått en vacker patina; liksom av gammalt silver.

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-29 18:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Örnkoll på livets
Bakgårds lager.
Tack så mycket
För tänkvärda
Tankar.

2014-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat! Dit brukar jag gå.
2014-10-29

  axveronika
det var väl skrivet och fångat
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP