Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ny hon

Hon är ny hon i byn
hon har stora örhängen hon
svart hår gröna ögon
vem hör hon till då




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-29 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP