Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktum

Han står med sin namnbricka utanför Ica och kysser på hand
ibland får han stryk av andra som vill stå där
hon sitter vid dörren och visar bilder av sina barn
tidningspapper, pappersmugg och liten filt
Var bor de
under presenning i skogen
slåss de
eller
"God bless you"




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP