Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rösten kan va tröst


Hösten är en röst







Vi är röda
och vi är blå
och ingenting är så vackert
som när skymningen faller på skärvor

Det är nästan som om vi inte existerar
ibland har jag sett hur vi suddas ut

Ibland har en teveruta berättat för mej
ibland har jag bara somnat ifrån

men för det mesta har jag alltid lyckats
komma undan
på nått sött




Prosa av Lars Gullberg
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-29 23:08



Bookmark and Share


  Nanna X
kanske finns man inte hela tiden. ibland känns det som om jag sätter vart fjärde steg i en annan värld.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg