Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vandrar

Tankar vandrar
ibland lätta,
lätta som en barfotadans över vårens späda gräs
ibland tunga,
tunga, och som ett försök att lätta dem kommer ångest
en ångest som omsluter mig
som det tjocka mörker som finns överallt omkring mig
där jag går på grusvägen
det är när jag går där som jag låter
mina tankar vandra




Fri vers av ~Teodora~
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-29 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~