Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har vänt blad nytt kapitel rubrik VÅR

Vandrar in i naturens pelarsal
knopparna väntar i sin tystnad på att
få visa upp sin färgsprakande klädsel
här inne råder en fridfull stillhet
mina öron noterar något underbart
kvittermusikens toner flödar fram
stannar lyssnar själen absorberar
de små fåglarna sjunger så intensivt
att hjärtat börjar dansa med & le
undrar om de märker av min lycka
sträcker armarna mot skyn & utropar
välkomna hit allesammans
som jag har saknat & längtat efter er
tack för den vackra gratis konserten
vandrar vidare & kommer fram
till en liten sjö som ligger spegelblank
här vill jag sätta mig en stund
drömma mig bort mot nya tider
livet har åter vänt sitt blad
ett kapitel som jag älskar
VÅR står det i rubriken









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-24 14:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar tid.
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP