Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör dom?

och jag står liksom lite utanför
jag står ju liksom lite utanför så jag
kan inte riktigt se
kan inte riktigt se
vad dom gör
vad gör dom?

vad gör dom?

dom slår honom.
dom sparkar honom.
Han får ju ont, ser ni inte?
det får han ju, måste han ju få, vill jag säga.

det måste ju göra ont,
jävligt ont, fattar ni inte?

Jag vill ju
men varför vågar han inte
bryta sig loss
ingen är på hans sida

dom sparkar honom
igen, igen, sparkar
slår
hårt hårt
sluta

sluta nu, allesammans.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-04-04 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag