Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom viskade vinden





Kom
viskade vinden
till sorgens fånge



nu är tiden inne
när du ska ställa ifrån dig
sorgetankarna
och ta klivet ut
ur de dunkla
regionerna



Så att ytan



- den falska ytan



kan krossas



och ditt blödande inre
ligga sårbart öppet



Jag kan bära
på min starka rygg



det ditt hjärta inte längre
orkar rymma



jag håller dig varligt
och den mjuka mossan
tar emot dina steg



Kom
viskade vinden



jag ska ge dig styrkan
att släppa taget



och bära dina tankar
in i Ljuset




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 503 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-10-30 19:43



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Åh den här tyckte jag mycket om. Mina associationer gick till vinden- anden som bär. Fint!
2015-01-25

  anits VIP
Vemodsvackert och mycket fint skrivet!
2014-11-26

  Micael Axelsson
Sällar mig i skaran av hyllande röster, ty det här är så ömsint vackert, och det är mig en ren fröjd att få ta del av varje rad och smaka samman varje stycke i mitt inre.

En starkt brinnande lykta ter sig vinden här, i detta, som för mig är ett ömsint mjukt avsked.
2014-11-16

  Lasseman VIP
du skriver så fantastiskt här min vän..
2014-11-01

  Junia VIP
Tack för en helt underbar text!!! :) Bokmärkes, applåderas och gillas!!
2014-11-01

    eva m h
Tack Michaela för de orden! Bokmärkt!
2014-10-31

  stig wikman
SUPER

KRAM Å STOR APPLÅD .
2014-10-31

    ej medlem längre
Se att du kan dikta du så fint skrivet är de toch du skriv mera om detta
2014-10-31

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat!
2014-10-31

  Chawa VIP
Befriande och bärande... Tillitsfull läsning fylld av kärlek och omtanke... Mycket vacker text!
2014-10-31

  walborg
En alldeles underbart vacker text till tröst och inre ro
2014-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Den viskande vinden, kärlekens och ljusets budbärare!
2014-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, trygga och hoppfulla ord...känns gott...
2014-10-30

  nordsjäl
Älskar denna text. Helt underbar.
2014-10-30

    ej medlem längre
Fint! Kram
2014-10-30

    Birgersdotter VIP
Så vemodigt och ändå så vackert och starkt.Griper tag i mig.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius