Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för den som vill kan den byta ut man mot flicka och han för hon.


Straigt & up - limerick


En påhittig man ifrån Sumpan
har placerat ett led-ljus i rumpan
för att till Halloween
då han sminkat sig fin
i oranget, köra stand-in för pumpan




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-30 22:03



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där, mycket bra
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP