Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppläst av mig.


Vid Sängsidan

Det rosslar i lungor och sticker i bröst

Det är månljus på taket i natt

Vid sängen finns glas, fullt av vatten intill

Om torrheten sårar för stort

Vid sidan står sex blåa ögon och ser

När solljus försvinner ur dig




Fri vers av Tobias Haglund
Läst 468 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-31 05:43



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint förmedlat!
2014-11-04

  Connie
Mycket vackert förmedlat i både ord och röst!
2014-11-03

    Dan Myrbeck
Berörande, bra.
2014-10-31

  Shqiptar
Att fånga en ärketypisk sekvens som liksom kapslar in lite av gåtan med livet, riktigt bra jobbat!
2014-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Stämningsfull text om livets ändlighet!
2014-10-31

  WyS VIP
Beörande och vackert läst!
2014-10-31

  Angel of love
Ömt och fint skrivet.
Att få ha närheten in i det sista.
2014-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in, ligger kvar en stund och skapar tankar och känslor
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund