Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk

tryck ner orden i min hals
bakom min rygg är du så falsk
men du förstår inte vad du har
för du lever i det varje dag

du vill blotta ut min själ
kan inte längre skämmas ihjäl
kalla inte dig för guds favorit
med tanke på alla du svikit

vad var det du aldrig fick
skräcken sa mer om din blick
för där inom dig pågår ett krig
som du förlorade för alltid

du har en annan version
av sanningen som jag inte har
du har en ny världsbild
av något jag inte vill veta utav

är det verkligen helt okej
att ingen kommer att älska dig
är det verkligen helt okej
att ingen kommer bry sig om dig
men det värsta av allt
är att du blivit så falsk
så himla falsk
så himla falsk




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-31 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo