Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett bläddrande i glömskans mörker


minnesrum


denna morgon
bär jag ingenting med mig
i huvudet
finns minnen
som växt under natten
en fågelvinge mot en fönsterruta
duvor som smäller med vingarna
på låg höjd

gråvädersvägg
tvestjärtens skrymsle
de båda yxorna
repet
ängsladan

det rör sig i huset
jag vinkar mot det




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-31 15:34



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Fin beskrivning av de där ödsliga morgnarna när minnena trots allt finns där, ackompanjerade av ljud som för tillbaka till verkligheten.
2014-11-07

  Lena Själsöga Keijser
just så

2014-10-31

  i af apa
så bra...

"de båda yxorna
repet
ängsladan

det rör sig i huset..."
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar