Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora ringar på vattnet.

Dagens energi berör stora insikter.

Månens varv runt jorden går fortare numera.
Hinner man andas tillräckligt.

Enkelheten är oftast till belåtenheten.

Kring sjön händer också saker.
Ett antal fåglar flyger mot söder.

Det är tyst nästan ljudlöst.

Rådjur tittar med stora ögon. Dricker glupskt av rädsla.
Jag vill också kunna flyga eller simma under vattenytan.

Att min lilla sten jag höll i handen kan orsaka stora ringar.




Fri vers av Henning Hson
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-31 15:38



Bookmark and Share


  Zandor
det blir fest hela dan för oss som nu lider kval. kram!
2016-04-13

    Bo Malte
Starkt i närvaro
2016-02-03

  Lena Själsöga Keijser
fin andas stämningen


2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson