Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avyttrad.

Jag känner den världen
som ingen ser.

Avyttrad från verkligheten
inte nåbar.

Framträdande i grått
tonlöst vibrerande.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2014-10-31 21:49



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Härligt suggestiv.
2015-04-24

    ej medlem längre
I bland kommer en Ängel
och blandar det gråa med färg
och genast kan man förnimma en färg-ton.

2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP