Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

70% vatten

still
bildande ord
bländande
verk

turister på månen

utan tidigare vetskap

om dödens tvång

urkraften
i ett ensamt sår
motpolens
glans

i kroppens
impulser

mörkrets nerv




Prosa av Shush
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-29 03:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt snyggt ordbrukat
2017-03-26

    Atte Nordin
Wow. Mörkrets nerv...
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Shush