Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN 6-ÅRINGS ÖVERMOD



Min högsta önskan var ett pussel

Fick en docka

Gjorde ett pussel själv

Omöjligt att lägga

Fanns inga platta bitar




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-01 10:56



Bookmark and Share


  Connie
Mina dockor bet jag av näsan och fingrarna på. Fattar inte än idag varför. Måste ha förträngt det också!
2014-11-05

  Veven
Underbar, klurig, snärtig text.
2014-11-05

    Dan Myrbeck
Instämmer med tänkvärda kommentarer nedan.
2014-11-03

  Ljusletaren
Kreativ trots allt *ler*/ kram
2014-11-03

    ej medlem längre
Oj, finns lite olika tolkningar i detta, min blev dock att dockan blev isär plockad, men vad som hände sen blev nog inte så glädjande heller.
2014-11-02

  Lars Hedlin
Verkligen bra öppet och starkt skriftat
2014-11-02

    Sefarge VIP
Vissa kan knåpa ihop
Livets pussel själv,från barnsben
Det var väl kanske det du.ville visa
Väldigt Bra Dikt,enkel med Djup!

2014-11-01

  Lehva VIP
Häftig text som väcker funderingar. Den här sexåringens vardag påverkas av att livet kräver att hon är på sin vakt...hennes eget livspussel är omöjligt att lösa.
Inte lätt att skapa ett leksakspussel då...:-)
Min tolkning.
2014-11-01

  Anya VIP
Jag kan ju tolka helt fel men jag tolkar det som om dockan blev isärtagen och fick bli ett pussel... En intressant text...tycker mycket om.
2014-11-01

    ej medlem längre
Mellan orden säger du mycket!
2014-11-01

  Popangelov VIP
He he... kreativitet!
2014-11-01

  Maj-Lis VIP
Hoppas att du fick ett till slut

2014-11-01

  louisegirl
Underbara du <3
2014-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Får mej att minnas...gjorde pussel själv när jag var liten...
2014-11-01

  Monika A Mirsch VIP
En underbar humor har du byggt in i denna mångtydiga dikt.
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP