Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksbrev

Vilka ord ur min dotters penna
tar emot i ödmjukhet & tackar
mitt hjärta känner tacksamhet
blir rörd över hennes uppskattning
att få mota ettt litet kärleksbrev
som just detta berör mig på djupet
att vara förälder är inte alltid så lätt
man gör så gott man kan i sin uppgift
det viktigaste i livet är att visa sin kärlek
hon älskar mig det vet jag & detta brev
är bara ett utav många hon skrivit
hon säger så ofta att jag är den
bästa mamman på jord
talar om för henne
att jag saknar ord
hon vet hur mycket
jag älskar henne








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-22 11:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gläds med Dig!
2021-04-22

  limerick VIP
Det låter som du verkligen är värd all den kärleken. Fint.
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP