Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤


Du och jag

Känslan av oss
ligger kvar i mina smilgropar
med en stilla rörelse i mitt sköte

Epione-14




Fri vers av Epione VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-01 22:06



Bookmark and Share


  Connie
Så ljuvlig och skön liten text!
2014-11-20

  ~Leonardo~
Behagfullt och njutningsfullt berör den mitt inre. som en vibration genom kroppen.
2014-11-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Helt ljuvliga rad....så mycket känslan i dina få ord...Gillas
2014-11-03

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2014-11-02

  erkki
Fint! Den där goa känslan efteråt när kärleken får tid för lite eftertanke.
2014-11-02

  Lars Hedlin
Underbart.....;)
2014-11-02

  walborg
Fint
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP