Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allra heligaste

Stanna hos mig

Avverka tusenfaldiga hektar skog inom mig
Träd igenom ozonlagret och släpp ut kväveoxider inom mig
Låt surt regn uppstå och beskåda hur mitt skinn fräter bort
Köp en jaktlott hos greven och skjut ihjäl vargstammen som bor inom mig
Se på när de obrukbara köttremsorna äts upp av gröna spyflugor

Stanna hos mig

Bygg en ofiltrerad kemikaliefabrik i mina lungor
Förundras över hur mina två serösa membran ändrar nyans från oskuldsfullt vit till karibisk rosa
Den skära himmelsnyans du och jag tillsammans satt och skärskådade på Bahamas för en evighet och tre år sedan

Du sa alltid att jag borde inträda fas två

Sy igen mina ögon
Låna nål och tråd från den nedlagda textilfabriken i Bangladesh
Låt åskan slå ner i mitt hjärnkontor
Kortslut mina fina minnen från barndomens glada tider
Ta en rostig machete och skär av min strupe
Låt mig förblöda likt en skändad sovjetisk soldat

Men känn aldrig tvivel

Stanna hos mig

Mitt allra heligaste




Fri vers av henke_r
Läst 554 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-01 23:36



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Älskar denna!
2019-03-30

  Anya VIP
Vacker bedjan om att få behålla något kärt. Starka ordval:
"Träd igenom ozonlagret och släpp ut kväveoxider inom mig
Låt surt regn uppstå och beskåda hur mitt skinn fräter bort "

"Bygg en ofiltrerad kemikaliefabrik i mina lungor"

Originella infallsvinklar.
2018-11-08

  styff_
Den här är faktiskt riktigt fet. Den håller ihop väldigt fint
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r