Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Livs levande

Du står där
utan tid
utan deadline

du står där
klädd
i alla åldrar

låter falla
mot mark

löv och regn
frukt och grenar

snö och hagel
frö och säd

bon och ungar
måsträck och fjädrar

låter falla
individ för individ

du står där
utan tid

i ditt hemliga 
leende

är själva döden
livs levande




Fri vers av Petter Wingren
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-02 08:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande höstteckning ur nyanserad aspekt.
2014-11-03

  Johan Strömstedt
En fin och lite annorlunda betraktelse av hösten. Jag håller själv på med en text där hösten står i fokus, men är ännu inte riktigt nöjd. Är lite trött på alla texter om färgpaletten och löv.


2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren