Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En apas pånyttfödelse i konstens värld


Return of an ape

Nu har jag vilat
och hämtat ny
inspiration.

Jag har ätit
många
bananer.

BoOttoOlsson
rules
the World!




Fri vers av BoOttoOlsson
Läst 240 gånger
Publicerad 2014-11-02 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson