Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

succession

 

sand som fyller mig vätskar
utan att upplösas
sediment efter far
mors tårgrus
vad ska mina barn göra
av det




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 300 gånger
Publicerad 2014-11-02 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch