Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre text


glömt ljuset ( choka )



med stängda ögon
vandring genom moln mot
ljuset där man ser
sanning lysa - vindar
flytta dina moln:
alltid moln i siktet,
skymmer ljuset jämt;

du blir van att vandra så -
blind, oseende,
söka världens sanningar:
finna tomhet, - trött
glömma vindar, ljuset,
nöja dig med halvmörker




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-02 12:58



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En suverän text
2014-11-06

  Dito VIP
Här känns hopplösheten i dina ord
2014-11-03

  Lars Hedlin
Så bra skriftat
2014-11-03

  ULJO
Briljant är denna text
2014-11-02

  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas vacker
meningsinnebörden är en godmaning
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran