Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärl

med en blick
du
konkretiserar begär
i
minnet
ännu
större
önskar
hårdare
du ger fysisk form åt min drift
håller för min
mun
när jag kommer
när jag förlorar
mig själv
så rädd att bli upptäckt
att urskilja fotsteg
du tycker nog att jag är oförsiktig
egoistisk i min orgasm
jag är redan förlorad
min kropp ett kärl
kärnan i förvandling
förnimmelse




Fri vers av ing
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-02 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar. Sista raderna går rakt in.
2014-11-03

  Katinka VIP
Intelligent och underbar text!
2014-11-02

  wildah
Den här tar jag till mig som om den var min!
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing