Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om väsentliga livsvillkor för ett klövdjur


Min ko

Min ko heter Rosa.
Hon är svart och vit
och som alla kor
luktar hon skit!

Henne kan man mjölka
om man har tur
men man får dricka direkt
annars blir den sur.

Oftast står hon själv
i sitt slitna bås.
Hon tittar sig omkring
som en dum gås.

Jag tror att det är bäst
att hon är på sin vakt.
Annars kan det hända
att hon åker till slakt.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-11-02 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson