Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten fundering,


Vad ska jag göra med Gunilla?

Vad ska jag göra med Gunilla?
Hon gör sig påmind varenda dag och minut.
Hon kommer med dofter och drömmar
hon kommer med sådant jag aldrig sett.

Hon bär med sig en rörelse som likväl är stilla
hennes tanke tar för mig liksom aldrig slut
Likt världens alla floder, strömmar
hon på något sätt in i mitt anletes svett.

Hon knatar mer än få
och lägger mil till mil från mig
Likväl så sitter jag då
och funderar på min egen stig.

Talar jag kärlek? Ja sannolikt
men den är mycket speciell
ity jag har min egen dikt
och hon sin egen häll.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP