Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa ur sin egen stad

Finns det nått kvar för oss här.

Nu är vi bara två kvar,
av alla 50 som flyttade hit tillsammans är det bara en som är kvar här med mig.

Men tur är det väl att det är du
Du som jag har känt sedan vi båda var 11 år och oskyldiga.

Men broder tror du att det finns någonting kvar för oss i den här skitstaden?
Har vi inte redan gjort allt?
Har inte redan staden gjort allt med oss?

Är det inte dags att lämna åt nästa generation studenter?




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens