Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte på vinterhalvåret och lyssnade på Håkan Hellström vilket tillsammans implicerade tankar på dig för du brukade vinka på andra sidan av en knakande snötäckt bro och då tänkte jag något men jag vet inte vad, fattar du?


Det var kvällar som ikväll jag brukade ringa dig

Jag skrev ihop några rader om ingenting

Suddade alltihop

Jag kom nog egentligen mest hit för att fråga frågan

rent hypotetiskt eller kanske inte alls

Om jag hade ringt dig ikväll, hade du svarat?

Om än viktigare

Hade vi haft något att säga till varandra?




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 23:30



Bookmark and Share


    carinamnm
En fnulig fundra.
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek