Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som var världen för mig

Han som var världen för mig

Världens bästa pappa sa jag ofta att jag hade.
Byggde världens bästa koja till mig.
Lärde mig cykla, lärde mig spela fotboll.

Men efter du blev sjuk försvann du mer och mer.
Frågade vem jag var, isolerade dig.
Och jag saknade dig.


Du ringde mig en gång i sommar.
Första gången jag hört av dig på två månader.
Lånat en telefon av ambulanspersonal.

"Kevin jag har gjort nått du inte kommer kunna förlåta, jag har försökt ta livet av mig".




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens